Якість перевірена часом

Наша діяльність

Унікальна схема вертикальної інтеграції

Вертикальна інтеграція

Наша діяльність складається з взаємопов’язаних вертикально інтегрованих процесів, що дозволяє нам повністю контролювати якість продукції та постійно вдосконалювати алгоритм роботи на кожному етапі.

Завдяки такій структурі нашого підприємства, ми маємо змогу швидко та ефективно впроваджувати сучасні технології вирощування курчат та виготовлення курятини, оперативно приймати ефективні управлінські рішення.

Переваги вертикально інтегрованої системи виробництва:

  • Оптимізація використання кормів завдяки безперервним вдосконаленням в області генетики та нутриціології курчат-бройлерів
  • Скорочення періоду вирощування птиці, що веде до мінімізації потреб затрат праці, експлуатації обладнання, використання ресурсів та значно зменшує вплив на довкілля
  • Розробка вдосконалених програм для забезпечення здоров’я та комфортних умов вирощування птиці
  • Здатність цілорічно забезпечувати ринок ніжною та смачною курятиною за доступними цінами

Пропонуємо детальніше ознайомитись з усіма етапами вертикальної інтеграції САМБІРСЬКОЇ ПТАХОФАБРИКИ.

Аграрна діяльність

Починаючи з 2008 року Самбірська птахофабрика є платником єдиного податку 4 групи як сільськогосподарський товаровиробник, у якого частка сільськогосподарського товаровиробництва за податковий рік дорівнює або перевищує 75%. Наше підприємство успішно здійснює обробку сільськогосподарських угідь , які знаходяться неподалік від наших виробничих потужностей. Дотримуючись правильної технології виробництва пшениці та зберігання зерна ми досягаємо високих економічних показників діяльності. З метою ефективного використання потенціалу угідь щодо виробництва зерна, ми сформували ефективну структуру посівних площ зернових культур.

Виробництво кормів

Власний виробничий підрозділ для виготовлення та грануляції кормів для курчат – одна з невід’ємних складових успішної моделі функціонування Самбірської Птахофабрики. Використання передових технологій обробки землі та сучасного автоматизованого обладнання для переробки зернових культур і соняшника, дає нам можливість виготовляти корми вищого гатунку та гарантувати їх якість. Це дозволяє отримувати бажані показники вирощування та здоров’я птиці без застосування жодних сторонніх стимуляторів росту. Для відгодівлі своїх курчат ми використовуємо кукурудзу, пшеницю, сою та соняшник. Усі виявлені в процесі вирощування потреби птиці у додаткових нутрієнтах, задовольняються ретельно підібраними вітамінно-мінеральними комплексами. Вітамінні бленди та добавки ми закуповуємо лише у провідних європейських виробників, що додатково підтверджує високу якість нашої продукції. Додатковою гарантією безпеки, якості та оптимальної засвоюваності кормів є їх грануляція, як завершальний етап виготовлення корму. Технологія використання пари та пресування в процесі грануляції сприяє оптимальному засвоєнню усіх поживних речовин та гарантує безпеку всіх інгредієнтів.

Вирощування птиці

Процес вирощування нашої птиці починається з ретельної підготовки пташників – великих просторих приміщень, які перед кожною посадкою курчат проходять строго регламентований лабораторно контрольований процес миття та дезінфекції для забезпечення комфортних та ефективних умов вирощування птиці. Застосування сучасних нешкідливих методів дезінфекції дозволяє вирощувати наших курчат у безпечних умовах і попереджувати будь-які захворювання птиці. Постачальниками одноденних курчат для нашого підприємства є провідні інкубатори Угорщини та Польщі, що гарантує хорошу генетику та здоров’я птиці. Ми отримуємо бажані показники завдяки автоматизованим системам відгодівлі, випоювання та створення мікроклімату. Підприємство застосовує сучасне підлогове утримання птиці. Ця система є міжнародно визнаною та забезпечує достойні умови утримання поголів’я. За вирощуванням курчат ретельно стежить команда висококваліфікованих ветеринарних лікарів та технологів. Організаційна структура наших підрозділів вирощування птиці забезпечує оптимальну кількість працівників для постійного контролю та підтримки санітарних вимог та комфортних умов життя курчат. Як результат – здорова птиця, збалансоване харчування власного виробництва, безперебійний доступ до свіжої чистої води та оптимальний мікроклімат.

Санітарний контроль

Висока якість курятини – наше пріоритетне завдання! Для щоденного забезпечення наших споживачів свіжим та якісним м'ясом, ми сумлінно стежимо за дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм на кожному етапі виробництва. Наше підприємство функціонує згідно з санітарно-гігієнічними протоколами. Розроблені з урахуванням наших потреб і бактеріологічно-вірусного статусу нашого регіону схеми дезінфекції території, приміщень, превентивні схеми для птиці, заходи підготовки персоналу до роботи з курчатами та продукцією, забезпечують відсутність небажаних захворювань, стресів та підтримання відповідного мікробіологічного статусу птиці. Адже безперервний лабораторний моніторинг здоров’я птиці, своєчасна та якісна вакцинація, а також дотримання вимог безпечної дезінфекції приміщень та території нашого підприємства є невід’ємним аспектом виробництво екологічно чистого м'яса. Одним з підтверджень високого рівня санітарного контролю на нашому підприємстві є сертифікація в міжнародній системі якості харчових продуктів ISO 22000. Впровадження вимог цього стандарту не лише підвищує нашу конкурентоздатність на ринку м’яса птиці, а й гарантує нашому споживачеві високу якість продукції.

Виготовлення курятини

Сучасні технології, поживні раціони, автоматизовані процеси та розроблена нами система менеджменту, дозволяють нам безперебійно забезпечувати ринок курятиною з високими якісними та смаковими характеристиками. Ми виготовляємо нашу продукцію, враховуючи потреби споживачів і пропонуємо індивідуальний підхід нашим клієнтам. Така гнучкість у співпраці з нами можлива завдяки саме вертикальній інтеграції усіх процесів виробництва, що дозволяє нам підлаштовувати асортимент та кількість виготовленої курятини в залежності від потреб ринку. Результатом нашого еко-підходу до вирощування птиці є продукція, яке не містить антибіотиків, гормональних препаратів та інших шкідливих хімічних сполук. Наш м'ясопереробний комплекс діє за стандартами ISO 22000 і гарантує високий рівень харчової безпеки.

Доставка

Одним із завершальних етапів нашого вертикально інтегрованого ланцюга є доставка курятини безпосередньо до споживача. Відділ логістики безперебійно достовляє свіжу продукцію у різні куточки України. Наші логісти оперативно приймають заявки, формують замовлення та маршрути для швидкої і якісної доставки м’яса. Наявність сучасного транспорту різної вантажепідйомності дозволяє нам задовільняти індивідуальні потреби клієнтів щодо термінів, частоти та об’ємів доставки курятини. Усі транспортні засоби обладнані відповідними рефрижераторами, які зберігають якість та забезпечують свіжість продукції, незалежно від довжини та тривалості маршруту.

Напишіть нам

На верх